AKTUELNO

Nećete ih prepoznati!

Širom sveta sinoć je proslavljena "Noć veštica", praznik koji ljudi na celoj planeti obožavaju jer tada imaju priliku da se maskiraju i budu ono što nisu, što svi ponekada poželimo.

Foto: Pixabay.com

Ovom trendu nisu odolele ni poznate Srpkinje, koje su, sasvim očekivano, svoje maske podelile na društvenim mrežama. Tako je pevačica Marina Visković pokazala kako se maskirala kao svetska muzička diva Šer, a na fotografiji pored nje bila je Anastastija Ražnatović, koja je na zabavu otišla kao Otrovni bršljen, lik iz serijala filmova o Betmenu.

U Americi je ovaj praznik veoma popularan, pa su tako Marija Karan i njen suprug Džoel Lubin odlučili da imaju, takoreći, porodični kostim. Naime, njih troje su se maskirali u pilote i oduševili sve.

PROČITAJTE JOŠ: OD RASTE NI TRAGA NI GLASA: Ana Nikolić sama brine o ćerki, a evo kako SADA IZGLEDA! (VIDEO)

Pevačica Katarina Grujić oduševila je sve svojom maskom koju je sama nazvala "Demon ljubavi", a njeni fanovi nagradili su je velikim brojem lajkova.

Nema sumnje da su se svi dobro proveli i uživali u ludim žurkama koje su se dešavale širom sveta protekle noći, a vi nam u komentarima recite kako ste vi proveli ovaj praznik.

Autor: N. Vujčić

#Anastasija Ražnatović

#Katarina Grujić

#Marija Karan

#Marina Visković

#Noć veštica

'