AKTUELNO

Otvorila sve karte!

Pevačica Slađana Delibašić nekada je bila deo velike porodice Đogani dok je bila u braku sa Đoletom Đoganijem. Njih dvoje su odavno stavili tačku na svoju ljubav, ali su zbog ćerki ostali u dobrim odnosima.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

U isto vreme dok su Slađa i Đole bili zajedno, Gagi Đogani i Anabela Atijas su bili u braku, a sada je Delibašićeva otkrila u kakvim su odnosima bili:

Mi smo se družili veoma malo. Naša deca su se malo družila sa njenom decom. Dok smo još bili u grupi, dok smo Đole i ja bili muž i žena, i kad su oni bili u braku, uvek smo bili rivali. Stalno je tu nešto postojalo. Mi smo okej, ja nju volim da vidim, da popričam sa njom, ali mi se ne družimo - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je prvu sezonu Zadruge obeležila ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića, koji je u to vreme bio oženjen, Slađa je dala svoje mišljenje o tome što je Anabela podržala svoju ćerku u svemu što je radila:

Svaka majka je majka svom detetu i u svojoj kući. I ta majka vaspitava svoje dete. Vi znate kakvi smo Đole i ja roditelji i kakva su naša deca - zaključila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NI ONE NISU ODOLELE TRENDU: Evo kako su se naše poznate cice maskirale za Noć veštica! (FOTO)

Da li će Anabela i Gagi zameriti Slađi na onome što je izjavila ostaje nam da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Slađa Delibašić

'