AKTUELNO

Evo šta je Jelenina majka rekla za Pink.rs!

Jelena Krunić je tokom učešća u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima, "Zadruzi", pokazala da nema dlake na jeziku i da se nikoga ne plaši, ali je najveću pažnju privukla kada je imala se*sualne odnose sa Markom Petruševićem Petrućijem.

Foto: Rijaliti Zadruga

Naime, Jelena i Petrući imali su pre nekoliko nedelja žestok se*s čiji su svedoci bili njihovi cimeri, a nakon što se Marko izjasnio po pitanju ovoga, Jelena se naljutila zbog njegovih reči da je ona "bila samo devojka za jednu noć". Ipak, posle samo nedelju dana emocije su se rasplamsale, pa su zavšili zajedno u krevetu.

Foto: RTV Pink

Ovaj njihov odnos javnost je podigao na noge, a potom je Jelena pred svim zadrugarima i kamerama Marka javno poljubila u usta, čime je on pokazao da mu do devojke koja ga je čekala napolju izgleda više nije stalo.

Foto: Rijaliti Zadruga

Pink.rs je zbog ovih dešavanja stupio u konatkt sa Krunićkinom majku kako bi prokomentarisala njihov odnos i postupke svoje ćerke, a ona je vrlo ljutito izjavila:

Šta da komentarišem? Neću to da komentarišem! Nemam komentar - rekla je Jelenina majka vrlo potreseno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: TRESAO SE KREVET OD NJIHOVE VRELE AKCIJE: Krunićka i Petrući ponovo rasplamsali strasti ispod jorgan planine!

Da li ovo znači da ne podržava postupak svoje ćerke koja je imala odnose sa zauzetim pevačem ili jednostavno ne želi da se meša u ćerkine odluke nije nam poznato, jer je odmah nakon ovih reči spustila slušalicu.

K. K.

#Jelena Krunić

#Marko Petrušević

#Zadruga 2

'