AKTUELNO

Pevačicu je njegov odlazak veoma pogodio.

Novinar Boris Trivan preminuo je 25. oktobra u 39. godini na konferenciji u Nemačkoj, a na taj dan svoj koncert održala je i Ana Bekuta.

Foto: TV Pink Printscreen

I pevačica je juče bila na komemoraciji koja je održana u njegovu čast, pa se tom prilikom rasplakala i pred kamerama "Premijere" zbog njega.

Foto: YouTube screenshot

- Najpre ću pamtiti doveka 25. oktobar zato što je tog dana bio moj koncert i što smo imali dva slavlja tog dana. Ja sam u pola sedam sazanala, popodne, pred sam koncert, sticajem nekakvih blesavih okolnosti, valjda je taj glas trebalo da dođe do mene i tu sam se isplakala, izridala u svlačionici, u garderobi i tada rekla sebi "iako je ovaj koncert posvećen mojoj unuci Sonji i njenoj generaciji, ja ću ovde ipak da pridodam i Borisa" i ta misao me smirila i ta misao mi je davala sve vreme snagu da izdržim taj koncert, da ne pustim suzu, da budem hraba kakav je bio i on zapravo, iskren neponovljiv. Tih nekoliko susreta i razgovora s njim su zaista osavili neizbrisiv trag u mom životu i ja sam zahvalna što sam ga poznavala - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NADAM SE DA ĆU SE POKAZATI U NAJBOLJEM SVETLU: Darija Vračević UZBUĐENA pred prvi nastup u PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS!

U donjem prilogu pogledajte kako je sve izgledalo, a ispod njega možte odgledati celu emisiju "Premijera".

Autor: V. T.

#Ana Bekuta

#Boris Trivan

'