AKTUELNO

Morala je to da podeli sa celim svetom.

Pevačica Andreana Čekić u poslednjih nekoliko dana veoma je potresena zbog onoga što se desilo njenom prijatelju i kumu Darku Laziću.

Ona ga je posetila i u KBC Zemun, gde se oporavlja posle saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen i tada nije mogla da zaustavi suze.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ipak, Andreana je sada imala drugi razlog da poseti bolnicu. Naime, izabranica njenog brata se porodila i on je dobio drugog sina, čime se Čekićeva pohvalila na Instagramu gd eje objavila fotografiju svog brata sa bebom.

PROČITAJTE JOŠ: ONO JE ZA NJU SIMBOL MOĆI: Goga Sekulić IZABRALA IME ZA SINA, nazvaće ga PO PREDSEDNIKU! (FOTO)

- Moj brat Mile i njegova prva slika sa sinom Vladanom. Toliko sam srećna i ponosna na Karolinu i tebe! Nekako, kad vas posmatram, znam da je svet ipak u balansu. Vidim ljubav, iskrenost, lepotu, vidim toplinu doma i pravo značenje života! Vladane, volim te! Želim ti da budeš srećno dete, kao tvoj veliki bata Viktor, da izrastete u prave šmekere i džentlmene, kao što je vaš Tata, da uvek budete inspirisani životom i da budete kreativni i lepi kao vaša Mama, da se volite i osvojite zajedno svet i najlepše devojke - piše u okviru njene objave na koju je počeo da stiže veliki broj komentara sa čestitkama.

Autor: V. T.

#Andreana Čekić

#Darko Lazić

'