AKTUELNO

Ispovest rođenog brata Darka Lazića očekuje vas u ovonedeljnom izdanju vaše omiljene emisije o poznatima.

Kao što ste navikli, najaktuelnije priče očekuju vas i ove nedelje u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u 14 časova samo na TV Pink!

Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo folk pevač Darko Lazić, u iščekivanju dobrih vesti povodom njegovog ozdravljenja, ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" obišla je njegovo rodno mesto Brestač i tamo provela jedan dan.

Foto: Predrag Gajić

Darkov rođeni brat je prvi put progovorio za medije upravo pred premijernim kamerama, a šta on kaže o trenutnom zdravstvenom stanju Darka Lazića saznaćete u ovonedeljnoj epizodi emisije "Premijera-Vikend specijal".

Mene su pustili nakratko kad Darka, kako je izgledao prvi i drugi dan, sada je okej - rekao je Darkov brat.

Foto: RTV Pink

Osim ispovesti Darkovog rođenog brata, imaćete priliku da vidite još jednu ekskluzivu.

Nakon koncerta u beogradskoj "Štark" areni, kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića u studio stiže Maja Berović, koja će podeliti prve utiske upravo sa gledaocima TV Pink. Bebu, kako je fanovi zovu, pratili smo u stopu, a sve to vas očekuje ove nedelje u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Promo

Prisetićemo se i velikih estradnih ljubavi, pravih prijateljstava među poznatima, a videćete i kako su zvezde proslavile čuveni praznik Noć veštica.

Ovo je mesto na kom saznajete prave informacije o poznatima, zato ne propustite "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 4. novembra od 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Darko Lazić

#Maja Berović

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'