AKTUELNO

Nova emotivna partnerka Veljka Ražnatovića pojavila se u spotu poznatog srpskog repera.

Nakon što je ostavio voditeljku Kseniju Bujišić i nakratko obnovio romansu sa bivšom devojkom Mašom Terzić, Veljko Ražnatović se ponovo zaljubio - ovaj put u atraktivnu manekenku koju je sinoć na Kopaoniku upoznao sa sestrom Anastasijom i majkom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Naime, Veljko je na nastup Aleksandre Prijović u jednom tamošnjem hotelu poveo svoju novu devojku Anu Cakić koja, inače, živi u Beogradu i bavi se modelingom.

Foto: Printscreen

Iako se za nju pročulo tek otkako je uplovila u vezu sa sinom najveće balkanske zvezde, Ana je i te kako uspešna u svetu mode, o čemu svedoče brojne fotografije na njenom nalogu na Instagramu.

Veljkovim fanovima pažnju je odmah privukao njen fizički izgled za koji je, prema pojedinim komentarima, zaslužan plastični hirurg.

Naime, lepa Ana na punim usnama može da zahvali plastičnom hirurgu, koji se svojski potrudio da ulepša njen fizički izgled. Sudeći po fotkama na kojima se vidi kako se njih dvoje ljube, ubeđeni smo da je upravo ovim adutom Ana osvojila Cecinog sina.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Devojka

#Manekenka

#Nenad Aleksić Ša

#Reper

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevač

#spot

'