AKTUELNO

Tokom boravka u Beloj kući otkrila je intrigantne detalje o zadrugarima.

Novinarka Katarina Keti Ristić napustila je rijaliti "Zadruga 2" posle tri nedelje, a pažnju gledalaca privukla je njena priča sa Tomislavom Tomom Panićem. Tokom boravka u Beloj kući upoznala je zadrugare i njihove navike.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najjači utisak na nju ostavila je nehigijena i nemarnost pojedinih učesnica rijlitija.

Većina me je totalno razočarala, ali ne zbog njihovog ophođenja prema meni i uvreda koje su mi uputili. Posmatrala sam ih iz nekog svog ugla i trudila sam se da budem objektivna. Verovali ili ne, Rebeka mi je bila najprljavija, uključujući i Doroteu koja je spavala sa šminkom, a par puta je zaspala u patikama. Njena posteljina je bila abnormalno prljava. Najurednija je Maja Marinković, ona većinu vremena provodi u garderoberu i u kupatilu, kod nje je uvek sve na svom mestu.

Međutim, najteže su joj pali međuljudski odnosi i neiskrenost koja je pristuna u ponašanju mnogih stanovnika Bele kuće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šokirana sam međuljudskim odnosima koji vladaju u "Zadruzi", a nešto što nikada neću zaboraviti su Minine suze posle žestokih uvreda koje joj je Marija Kulić uputila za stolom nazivajući je prostitutkom i dok je pominjala njenu nesrećnu prošlost. Nakon što je voditelj najavio reklame pojedine ukućanke su joj prišle da je upitaju kako se oseća posle svega, njen odgovor je bio: "Ma, šta me briga, meni to ide u prilog.".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani i dalje priča o Slobi Radanoviću što nervira mnoge ukućane, a Katarina smatra da Luna pridaje previše pažnje prošlosti i da joj najviše prija društvo Marka Miljkovića.

Luna me je strašno nervirala sa njenom pričom o Slobi, iako znam da je svaki ugao podseća na njega i da joj nimalo nije lako. Mlada je i ne treba da troši svoju energiju na osobe koje su, nažalost, loše uticale na njen život i živote njenih najbližih. Iako još uvek neće ni sebi da prizna, najviše joj prija prisustvo Marka Miljkovića, ona je druga osoba kada razgovara sa njim, on joj uvek izmami osmeh na lice - rekla je Katarina i nastavila priču o njihovom odnosu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA SE GUŠILA U SUZAMA NAKON ŠTO JE ČULA ŠTA SE DOGODILO DARKU LAZIĆU: Duša me boli, želim da ga posetim! (VIDEO)

Lepi Mića je jednom prilikom uticao na to da njih dvoje treba više vremena da provode zajedno, što Luna nije negirala iako je poznato da često ističe da muškarce ne želi u svojoj blizini kako ne bi sebe dovela u situaciju da bude povezana sa bilo kim. Ako se Marko malo više potrudi, sigurna sam da će se među njima desiti nesto više i biće mi drago zbog toga - zaključila je Katarina tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 2".

S.S.

#Katarina Ristić

'