AKTUELNO

Neki će se radovati, a neki tugovati.

Subota veče u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi", rezervisana je za nominacije. Ovonedeljni vođa, Lepi Mića, za svoje potrčke izabrao je Marijanu Zonjić i Slobodana Batjarevića Cobeta.

Foto: Rijaliti Zadruga

Njihovi cimeri će ove noći odlučiti koga od njih žele da sačuvaju, a koga će poslati u izolaciju. Drugog nominovanog bira publika i to svojim glasovima. Onaj zadrugar koji bude dobio najmanju podršku glasača, odlazi u izolaciju, zajedno sa jednim potrčkom, a neko od njih dvoje će već sutra napustiti luksuzno imanje nadomak Beograda.

Ali to nije sve što verne gledaoce "Zadruge" očekuje ove noći. Nakon nominacija, slede pitanja sedme sile, kojih se učesnici najviše plaše.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ONA NEMA OBZIRA ŠTO JE ON OŽENJEN: Gagi ne želi da Adam bude s Marijanom, a evo šta misli o njenom odnosu sa Cobetom! (FOTO)

Ipak, ovo je omiljena emisija gledalaca, tako da nema sumnje da će ove noći mnoge maske pasti, a ko će se radovati, ko tugovati, saznaćete ukoliko ostanete uz TV Pink i portal Pink.rs.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'