AKTUELNO

To je jedino!

Pevač Darko Lazić i dalje je u KBC Zemun gde čeka operaciju kuka, nakon saobraćajne nezgode koju je nedavno imao. On se medicinskom osoblju žali na bolove u nozi i non-stop traži da mu dovedu verenicu Marinu Gagić.

PROČITAJTE: LUNI NEĆE BITI PRIJATNO KADA ČUJE! Kija je nije štedela: Ona je po svim kriterijumima mnogo gora od mene, Sloba je od nje dobio ono što od mene nije mogao!

Darko je u svesnom stanju, nakon veštačke kome u kojoj je bio, i oseća se bolje zbog čega su lekari odlučili da ga operišu sledeće nedelje. Prema rečima izvora bliskom Laziću on sada komunicira sa lekarima i sa porodicom koja mu redovno dolazi u posetu.

Foto: Predrag Gajić

Osoblju u KBC Zemun se žali na bolove u nozi, što je i normalno u njegovom stanju jer još nije operisan. Ono što je iznenadilo mnoge jeste to da Darko non-stop traži da vidi devojku. U svakoj komunikaciji sa lekarima i sestrama u bilo koje doba dana traži da mu dovedu Marinu. Veoma je vezan za nju i najviše mu prija kada je ona pored njega - rekao je izvor.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Foto: Pink.rs

Pošto će Darko biti operisan sledeće nedelje postoji mogućnost da iz ove bolnice izađe za manje od mesec dana. Inače, lekari su danas odlučili da će Darko u sredu imati operaciju kuka, a smatraju da se organizam dobro oporavlja.

Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od lekara je porodici pevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu negu, što je svakako znak da je njegovo stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se situacija odvijati dalje - otkriva izvor.

Foto: RTV Pink

Kao što je već poznato, Darko ima ekstenzije kako noga ne bi počela sama da zarasta, a lekari do sada nisu mogli da ga operišu, jer su čekali da mu se stanje što više stabilizuje. Trenutno su unutrašnji organi problem, on je svakodnevno na dijalizi kako bi time pospešili rad bubrega i ojačali ostale organe.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Darko je doktorima tražio da jede i za sada mu daju da jede supice i tečnu hranu, te su mu objasnili da mora malo da pričeka - dodaje izvor.

PROČITAJTE: TRAŽILA POMOĆ LEKARA: Maja Berović pred spektakl imala probleme koje nije očekivala! (FOTO)

Pink.rs

#Darko Lazić

'