AKTUELNO

Sa Anom Sević nije u kontaktu.

U emisiji "Premijera - Vikend specijal" gledaoci RTV Pink imali su priliku da po prvi put čuju šta o nezgodi koju je nedavno imao pevač Darko Lazić imaju da kažu članovi njegove porodice.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja Vujičić, reporter ove emisije, posetio je Brestač, mesto u kom žive Darkovi članovi porodice. Nekoliko kilometara od Brestača, Lazić je imao nezgodu koja je mogla da ga košta života.

Foto: RTV Pink

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Dragan Lazić, brat Darka Lazića, izjavio je kako je bio kod brata u poseti, da je pevač u svesnom stanju i da je od njega tražio sve informacije o svemu što se dogodilo. Lazić je istakao da nije u kontaktu sa Anom Sević, Darkovom nekadašnjom suprugom, a govorio je i o ćerki svoga brata i pevačice.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, ne zna... Lorena je još mala i mislim da ona to ne bi shvatila. Ja nisam bio kod nje. Verovatno ona pita za tatu. Ona dolazi ovde. Sada nije bila možda par nedelja, ali dođe i bude tu nedelju, dve dana... OK je njoj ovde - priča Dragan Lazić.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: SVI SMO GA OPOMINJALI ZA VOŽNJU: Baka Darka Lazića PRVI PUT posle JEZIVE NESREĆE otvorila dušu i progovorila o unuku u 'Premijera - Vikend specijalu'!

Autor: S. K.

#Darko Lazić

'