AKTUELNO

Da li su Gabrijela Pejčev i Kaća Živković uspele da zainteresuju poznate momke u novogodišnjem izdanju emisije "Izvedi me", gledaoci će imati priliku da pogledaju večeras na Pink televiziji.

Večeras će milionski auditorijum Pink televizije imati priliku da uživa u specijalnom izdanju emisije "Izvedi me", u kojoj će Andrija Milošević pokušati da pronađe lepše polovine za četiri poznata muškarca - Acu Živanovića, Marka Živića, Ljubu Perućicu i Damira Handanovića.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Instagram

Foto: M Josida

Njih četvorica imaće priliiku da biraju između čak 34 poznate dame koje će bolje upoznati u emisiji, a u tome će im pomoći zanimljiva, škakljiva pitanja, kao i izazovi pred kojima će se naći.

Iako su gotovo sve devojke s velikom pažnjom slušale šta im Aca, Marko, Ljuba i Damir govore, Pinkovoj zvezdi Gabrijeli Pejčev i njenoj koleginici Katarini Živković na trenutak je popustila koncentracija, pa se nisu trudile da se dopadnu kandidatima, već iz ruku nisu ispuštale svoje mobilne telefone.

Foto: Pink.rs

I dok je lepa Gabi bila preokupirana slikanjem selfi fotografija, njenoj drugarici Kaći Živković pažnju je privukao zagonetnii muškarac koji joj nje neprestano slao SMS poruke.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Dok je kuckala poruke, Kaća je bila prilično ozbiljna, pa su svi koji su se zatekli oko nje pomislili da je neko uspeo da je naljuti, zbog čega je nakratko skrenula misli sa uzbudljive igre.

Foto: Pink.rs

Kako će se, na kraju, Gabi i Kaća plasirati u najpopularnijem dejting šou programu na svetu i da li će ih neko od četvorice muškaraca izabrati, gledaoci će imati priliku da pogledaju večeras u 21:15 na Televiziji Pink.

Autor: D. Tanasijević

#Andrija Milošević

#Gabrijela Pejčev

#Izvedi me

#Katarina Živković

#pevačica

'