AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo!

Pevačica Mia Borisavljević bila je gošća Lava Pajkića u današnjem izdanju emisije "Kontravizija" gde je sve nasmejala priznanjem da je na snimanje ove emisije došla dva dana ranije jer je pomešala datum snimanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je letos objavila pesmu "Pričaju po gradu" koja je postala veliki hit i to je ujedno uvertira u album koji će uskoro predstaviti svojoj publici. Ona je Lavu ispričala nešto što malo ljudi zna, a to je da je doživela veliki peh. Naime, ona je planirala da svojim fanovima predstavi drugu pesmu za koju je snimila i spot, ali on je nestao!

Ja sam se porodila krajem marta i rešila sam da se posle mesec dana vratim u formu da bih snimila taj spot. Krenula sam pre vremena da se spremam, igračice, vežbala sam sa njima, da se sve do leta organizuje, da idemo u Crnu Goru, sve živo, ludilo. I sad treba jedno sedam dana da se montira spot, ja okrenem reditelja da vidim da li je gotovo i on kaže "Ja tebi moram nešto da kažem, kad smo prebacili karticu u kompjuter, ona se odjavila" i ja sad nemam pojma šta to znači i on mi je objasnio da se spot obrisao i da ga nema. To je bila agonija, bilo je 12 sati kada je trebalo da duvam svećice za svoj rođendan, završila sam sa jorganom preko glave i preplakala sam svoj rođendan. Od tada kartica luta svetom i pokušava da se spasi, čak je išla i u Hong Kong. Uspeli smo da vratimo 50 posto, nije sve izgubljeno, biće tu nekih dosnimavanja... Ta pesma je trebalo već da ugleda svetlost dana, ništa nije slučajno, da je izašla ona, ne bi izašla pesma "Pričaju po gradu". Ta pesma se inače zove "Dođi juče" i ona će se naći svakako na albumu, makar i bez spota, ali mislim da ćete ga ipak videti - rekla je kroz smeh Mia.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je otkrila i da će ovaj album biti potpuno drugačiji od svega što je do sada snimala:

Ja sam imala veliku odgovornost posle trudnoće da se vratim na scenu, drugačija, svežija, novija. Promenili smo saradnike, pesma "Priča se po gradu" je najava novog albuma i u nju smo utkali tu neku moju novu energiju. Album će biti nešto novo, biću ja drugačija, promenila sam taj neki fazon u pevanju i aranžmanima i tekstovima, sve - zaključila je Mia.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DARKOVOJ VERENICI ZABRANJEN ULAZAK U SOBU U KOJOJ SE OPORAVLJA: Marina Gagić redovno ide u bolnicu, ali uzalud! (VIDEO)

Šta je ona još ispričala možete pogledati u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Mia Borisavljević

'