AKTUELNO

Svi se hvale kamionima i avionima, a samo on ovo ima!

Pavle Bošković, kog šira publika zna pod umetničkim imenom Gazda Paja, jedan je od trenutno najpopularnijih izvođača, a poslednje dve pesme koje je objavio “1000 evra” i “Mala rejverka” postigle su veliki uspeh. Danas je popularni reper objavio novu pesmu, koja nosi naziv "Tesla" i koja za nekoliko sati ima skoro 15.000 pregleda!

Foto: YouTube Screenshot/Two Louder TV

Muziku za pesmu “Tesla” su radili švajcarski producenti di-džej A.S. One i Chekaa, dok je tekst je pisao Paja. Za post produkciju je zadužen Nemac koji je radio sa svetskim zvezdama kao što je Robin Šulc.

Foto: YouTube Screenshot/Two Louder TV

Ipak, najviše pažnje privući će sasvim sigurno spot koji, prema Pajinim rečima, predstavlja pravo vizuelno ludilo.

Foto: YouTube Screenshot/Two Louder TV

Osim što je u spotu automobil "Tesla", Gazda Paja u pojedinim kadrovima repuje ispred letećeg tanjira, što do sada nije viđeno u domaćim spotovima.

Foto: YouTube Screenshot/Two Louder TV

I dok ostali izvođači u spotovima pokazuju skupe automobile, Paja je odlučio da publici osim drugačijeg zvuka i kao i uvek kontroverznog teksta, predstavi i potpuno drugačij video, koji je već oduševio publiku na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: SLAĐA ALEGRO PREKINULA PAUZU! Ćerkicu Milu ostavila kod kuće: Ona je u najboljim rukama! (VIDEO)

Foto: YouTube Screenshot/Two Louder TV

Ovo je definitivno jedan od najjačih spotova u mojoj karijeri. Moderno, potpuno drugačije, rečju - svetski! Uložio sam dosta truda i energije u to i nadam se da će se publici svideti. Slobodno mogu da kažem da je ovo najbitniji projekat u mojoj dosadašnjoj karijeri - rekao je Paja.

Njegov spot pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Pesma

#spot

'