AKTUELNO

Imala je potrebu da se obrati onima koji je vole i brinu za nju.

Zdravstveno stanje pevačice i pobednice ''Zadruge 1'' Kristine Kije Kockar danima je glavna tema domaćih medija. Mnogo se spekulisalo o njenim zdravstvenim problemima, a ona je rešila da nagađanjima stane na put. Kija se obratila svojim fanovima nakon hirurškog zahvata koji je imala i otkrila je kako se sada oseća, ali i kakvo je njeno zdravstveno stanje zapravo.

Foto: TvPink Printscreen

- Super se osećam, ali danas nisam mogla da idem na snimanje, treba mi jedan dan odmora. Spava mi se još od anestezije i lekova protiv bolova, mada ništa nije strašno. Sada kad su me previjali bilo me je strah da pogledam, imam rez od dva santimetara, mada mislim da se neće ni videti. Bitno je da sam živa i zdrava - rekla je Kija i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

- Što se tiče zdravlja, ja sam 101% zdrava i sada mi treba samo odmor i frizer. Vitalna sam, sve mogu sama, samo me malo boli potrudiću se da već sledeće nedelje krenem s poslom. Radim na mini albumu, živa sam, zdrava sam i to je to nema, nema nikakvih komplikacija. Sledeće nedelje vadim konce - rekla je Kockareva u svom lajvu na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'