AKTUELNO

Sa Milošem sam znala da će uspeti jer sam bila svesna koliko smo zaljubljeni, ali i skeptična, jer smo dijametralno različiti svetovi, kazala je između ostalog pevačica.

Pre dve godine Milica Todorović uplovila je u vezu sa Milošem Paunovićem, a sam početak njihove romanse pratili su negativni komentari i ružni naslovi.

Foto: Instagram

Milica ne krije da joj je to veoma smetalo i da 2014. godinu smatra najgorom upravo iz tih razloga.

- Bilo mi je teško 2014. godine jer su me svi napadali zbog sadašnjeg momka i priča da je oženjen. Mnogo sam se nasekirala, a onda su mi on i porodica rekli da biram: ili da se nerviram, čupam kosu i pijem lekove, ili da shvatim da sam javna ličnost i da to kuliram. Izabrala sam ovo drugo i lepo mi je.

Pevačica tvrdi da je imala podršku svoje porodice što joj je u ovakvim trenucima mnogo značilo, međutim da je njena majka u tom periodu plakala zbog naslova u novinama.

Foto: Pink.rs

- Oni znaju šta je istina jer sa njima o svemu pričam i niko ne može da ubaci crv sumnje među nas. Kada se pisalo da je Miloš oženjen, mama me je zvala i plakala. Kruševac je mala sredina, pa su je sretale komšije i namerno zapitkivale.

Ipak, Todorovićeva priznaje i da je bila malo skeptična kada je veza sa Milošem u pitanju.

- Ja sam imala tri momka i sve duge veze, Nenada, Radeta i sada Miloša. Nikada nisam imala kratke veze. Ako se sa nekim poljubim, to znači da sam pre toga morala da osetim nešto jako i odmah znam da je to to. Sa Milošem sam znala da će uspeti jer sam bila svesna koliko smo zaljubljeni, ali i skeptična, jer smo dijametralno različiti svetovi. Ali evo, lepo se dopunjujemo tri godine.

Foto: Privatna arhiva

Autor: B. Radonić

#Milica Todorović

#Miloš Paunović

'