AKTUELNO

Čim je čuo za operaciju, otišao je bivšoj ženi u posetu.

Ekipa "Premijere" posetila je muzičku zvezdu Slobodana Radanovića na snimanju njegovog novog spota, a pre nego što je nova pesma došla na red, reči je bilo o operaciji koju je imala njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

- Jesam čuo, i bio sam da je posetim odmah posle operacije. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, nasmejana je, pozitivna je. Bila je i dalje ošamućena zbog anestezije, neplanski sam došao, ali su me pustili ipak unutra - otkrio je Radanović, koji se bivšoj supruzi našao pri ruci onda kada joj je to bilo najpotrebnije.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, svojim novim muzičkim projektom je prezadovoljan i, kako kaže, jedva čeka da se u potpuno drugačijem svetlu predstavi publici spotom za pesmu "Kocka".

- Zajedno smo tekst napisali, ali toliko me je oduševio tom celom idejom, sve je mnogo drugačije od onoga što me je predstavljalo do sada. Ovaj ceo scenario sam ja osmislio i voleo bih možda da radim u video-produkciji, da radim kao scenarista, pa i da glumim, što da ne - rekao je Sloba u "Premijeri".

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'