AKTUELNO

Naša glumica se u medijima požalila kako joj je uništen jedan od najlepših trenutaka u životu.

Već danima o svadbi ćerke Bogoljuba Kariće, Danice bruje domaći mediji koji su se svojski potrudili da isprate sve detalje najaktuelnijeg venčanja. Dana je svom izabraniku Nikoli Stoilkovu sudbonosno ''da'' rekla 31. decembra 2016. godine, a svadbeno veselje upriličeno je u novogodišnjoj noći u jednom prestoničkom lokalu.

Foto: Pink.rs

Foto: YouTube screenshot

Međutim, mnogi su zaboravili svadbu mlade glumice Nine Janković koja se verila isto za Novu godinu - 31. decembra 2012. godine. Nakon 15 meseci od veridbe glumica i njen izabranik Mateja Dičić stali su na ludi kamen, a Nina je posle svadbe izjavila kako su joj novinari i Romi uništili svadbu, pa da zbog toga nije mogla ni da baca bidermajer ispred crkve.

Ispred crkve Sv. Marka, ima toliko Roma, koji toliko vuku ljude, da im ližu cipele, da žena baca bebu drugima, mislim, meni je to stvarno… To je stvarno deo koji ti remeti, uništava ti neke od najlepših trenutaka u životu - ispričala je glumica u jednom intervjuu posle venčanja i dodala da upravo zbog novinara i Roma nije bacala bidermajer ispred crkve Svetog Marka gde je i održano venčanje.

- Nisam bacila iz dva razloga, to su novinari i Romi, eto kad moram jedno sa drugima da poredim objasnila je Nina i nastavila:

Jako me je iznerviralo to što su, naravno, ispred crkve, ispred ulaza u crkvu, novinari saletali pitanjima: "Da li si ispunila devojački san"? Pošto sam ja fer i korektna, mislila sam da će, iskreno, biti fer i korektni prema meni. Ako zamolim nešto i ako to ne želim, što onda to radite? Samim tim, su i meni sada pali u očima i znam kome ću sad da dajem intervjue, a kome ne - objasnila je Nina, pomalo ljuta dolaskom pojedinih medija.

Ovako je izgledalo Ninino venčanje:

Autor: M. K.

#Bogoljub Karić

#Danica Karić

#Nina Janković

#glumica

#svadba

'