AKTUELNO

Žiri ostao bez daha.

Ovo fantastično veče i treću po redu emisiju "Pinkove zvezdice - All stars" sa temom mjuzikla, zatvorila je Antonia Gigovska sa pesmom "I Will Survive" iz mjuzikla. "The Normal Heart"

Foto: TvPink Printscreen

Ova fenomenalna devojka iz Makedonije oduševila je sve. Dok je publika tokom cele numere aplaudirala, žiri ju je nagradio sjajnim komentarima.

Bravo, bravo. Malopre sam rekao da mi treba da čujem makedonku, taj glas. Ovo je bilo bez premca, bez greške, ovo je vrhunac svega što smo večeras videli. Ti si ovo prevazišla, prešla si igricu. Vidi se da si izgrađena pevačica, to je tako kako je Bog rekao da bude - bio je fasciniran Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja razmišljam koliko je ovaj šou doprineo da nam raste jedna generacija pravih, ali stvarno pravih pevača. Naša muzika je došla u jedan ćorsokak, pevanje više nije bilo u fokusu, a vi ste sada svi pevači potpuno suprotne orjentacije. Ti si mogla da odeš u ovaj film i otpevaš sve ovo. Ne postoji pesma koja vas može da zadovolji, vi ste veći od pesama - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Sa ovim komplimentima složili su se i ostali članovi žirija, a Nataša Bekvalac je Antonii kratko rekla "Ti si najbolje za kraj".

Kako je izgledao ovaj nastup za pamćenje pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'