AKTUELNO

Ne odustaje od nje.

Ljubavna veza Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića obeležila je prvih nekoliko nedelja na početku "Zadruge 2". Oni su prekinuli svoju romansu po napuštanju rijalitija, a konkretan razlog ovog kraha nikada nije izašao na videlo.

Foto: Pink.rs

Ipak, Tomović ne želi da tek tako odustane od zgodne crnke, pa joj gotovo svakodnevno šalje javne poruke putem društvenih mreža, što je bio slučaj i ovog puta.

Sam u univerzumu u kome jedina zvezda koja objašnjava put nosi njeno ime. Misli, moji večni podstanari, sluge mojih želja i gospodari mojih molbi. To je, na trenutak daleko od uzdaha. - Diši. Hoću da čujem koliko me voliš... Reče i zaplaka.Samo je ona znala da "Volim te" ima težinu kada se otćuti.- Zar je ćutanje sve što nam ostaje - pitao sam je ne želeći čuti odgovor. Nisam ga ni dobio. Samo uzdah. Ćutaću i ja. Iako bez reči, ovo je bilo najglasnije izgovoreno "Volim te" koje sam ikada rekao - napisao je Vladimir na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: IMAM PUNO UDVARAČA, PREPORODILA SAM SE! Sara zauvek otpisala Vojketa, a na ovaj način mu UDARA ČEŽNJU!

Da li su se oni zaista sreli i tom prilikom razmenili to nečujno "Volim te" ili je sve deo Tomovićeve mašte, ostaje da vidimo.

R. L.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'