AKTUELNO

Budite posle 21:30 uz televiziju Pink, jer nas čeka još jedno napeto veče.

Subota je dan od kojeg svi učesnici "Zadruge", najgledanijeg rijalitija u regionu, strepe, što će, bez obzira na jučerašnje vanredno izbacivanje, biti slučaj i večeras.

Iako su ostali bez jedne cimerke, zadrugari će večeras morati da nominuju jednog od dva potrčka, Lunu Đogani ili Davida Dragojevića, a kako se oboje kotiraju kao jaki igrači sigurno će biti veoma neizvesno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drugu osobu koja će se sa jednim od njih dvoje boriti za opstanak u rijalitiju koji pomera sve granice izabraće glasovi gledalaca, to jest onaj kome je publika najmanje nakolinjena useliće se na jednu noć u izolaciju i čekati izbacivanje u nedelju.

Nakon što saznamo imena najugroženijih, novinari koje će Dušica Jakovljević ugostiti u studiju pretrešće bez ustručavanja aktuelne teme sa zadrugarima, a oni će morati da odgovore na sva njihova pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I LUNA BI DA PREĐE NA ŽENE! Đoganijeva HVALILA Sanju i Matoru, pa OTKRILA KAKVE DEVOJKE JE PRIVLAČE! (VIDEO)

Budite posle 21:30 uz televiziju Pink, jer nas čeka još jedno napeto veče koje će sigurno dovesti do mnogih zapleta i raspleta među učesnicima druge sezone "Zadruge".

Autor: V. T.

#Zadruga - Nominacije

'