AKTUELNO

Ona to radi na neki poseban način, koji su korisnici Instagrama prepoznali i svojim lajkovima i komentarima nagradili.

Iako se gotovo sve poznate ličnosti trude da se javnosti predstave u što boljem i lepšem svetlu, te pred objektive fotoreportera ili kameru svog mobilnog telefona ne staju bez šminke i u opuštenim izdanjima, to nije slučaj sa glumicom Ivanom Mihić. Ona ne sledi primer svoje koleginice Lidije Vukićević, kojoj bi na objavama na Instagramu pozavidele mnogo mlađe žene, čak i modne blogerke, već se pratiocima na Instagramu predstavlja u više nego opuštenom izdanju.

Foto: Instagram

Ivana, po svemu sudeći, preferira krupne kadrove zahvaljujući kojima svojim pratiocima vereno prikazuje svaku svoju poru, nepravilnost na licu, pomalo neuredne obrve, ali i "kečeve", koji su gotovo uvek u prvom planu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Naravno, nijedan selfi ne može da prođe bez izazovnog pogleda i poluotvorenih usana, a katkad nas Ivana iznenadi i fotografijom iz potpuno drugačije, takozvane mravlje perspektive.

Foto: Instagram

Na poslednjoj fotografiji u nizu Mihićka je, takođe, odlučila da ne odustaje od svoje formule za savršeni selfi, te je poluotvorenim, napućenim usnama i izazovnim pogledom svojim pratiocima dočarala sunčani jesenji dan u kojem je uživala, a sudeći po komentarima ispod njene fotografije, u njoj su uživali i pratioci na Instagramu koji su je obasuli komplimentima.

- Kakve seksi usnice - samo je jedan od komentara vremešne gospode koju će Ivana, nema sumnje, i ubuduće obradovati svojim selfijima zbog kojih je u rekordnom roku postala apsolutni hit na Instagramu.

D. T.

#Ivana Mihić

#glumica

'