AKTUELNO

Gledaoce Televizije Pink očekuje nikad uzbudljivije izdanje emisije "Ja imam talenat".

U emisiji "Ja imam talenat" članovi žirija najčešće uživaju u spektakularnim nastupima, zbog čega vlada fantastično raspoloženje i smeh u studiju koji se prenosi i na milionsku publiku kraj malih ekrana. Ipak, nova epizoda koju će gledaoci TV Pink moći da vide ovog četvrtka, umnogome će se razliikovati od prethodnih.

Foto: Pink.rs

Naime, zvezde iz žirija toliko je potresla tužna životna priča jednog kandidata da nisu mogli da obuzdaju emocije, već su svi do jednog zaplakali.

Foto: Printscreen

Kad sam bio mali ostao sam bez roditelja. Nisu znali kako da odgajaju dete i dali su me u dom - rekao je takmičar, a nakon što je otkrio još neke potresne detalje iz svog života, Danica Maksimović nije mogla da zaustavi suze, pa je zaplakala.

Foto: Printscreen

Na iznenađenje mnogih, na isti način reagovao je i Stefan Đurić Rasta - on je briznuo u plač, a utehu mu je odmah pružila supruga Ana Nikolić koja ga je čvrsto zagrlila.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Nakon što mu je pop zvezda pružila utehu, Rasta je smogao dovoljno snage da izađe na scenu i, kao što je to Danica uradila, zagrli takmičara. Članovi žirija su na ovaj način dokazali da saosećaju sa mladićem, a koji su sve događaji iz njegovog života uspeli da pogode sve članove žirija gledaoci će imati priliku da vide ovog četvrtka u 21:15 na Televiziji Pink.

Foto: Printscreen

U nastavku pogledajte šta vas sve očekuje u novom izdanju emisije "Ja imam talenat":

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Plakanje

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#suze

'