AKTUELNO

Otvorila dušu Jeleni Krunić.

U Beloj kući nastala je velika tenzija otkad je Luna Đogani javno prozvala Draganu Mitar i otkrila šokantne detalje iz njenog života.

Đoganijeva joj je uputila ozbiljne kritike, optužila ju je da pored supruga ima i dečka i švalera, što je Dragana pokušala da ignoriše, pa je odlučila da ne ulazi u raspravu, jer, navodno, nije želela da se eksponira na ovaj način. Međutim, Dragani je ostalo nejasno zbog čega je blogerka toliko pogrdnih reči uputila njoj, pa je u razgovoru sa Jelenom Krunić otkrila na koji način ona tumači Lunin odnos sa Markom Miljkovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potegla se tema kako sam ja ljubomorna... Delovalo mi je kao posesivno prijateljstvo, ne razumem priču. A sinoć sam primetila, ja mu pričam da sam primetila te neke ženske signale. Ja sa njom nemam kontakt, otkad sam ušla progovorile smo par rečenica. Baš mu kažem da mi deluje kao da su varnice negativne i :"Ne znam kakav ti je bio odnos pre, ali nemam nameru da nekome kvarim prijateljstvo". Prošle nedelje smo sedeli na klupici i ona mu kaže da bi mogao da je poseti u izolaciji i on je njoj rekao da ne ide bez pozivnice. I nije otišao nijednom. Ja nju nikada nisam pomenula i sad iz čista mira sam ja tu neka prepreka. On kaže da on odlučuje sa kim će provoditi vreme. Ona je počela da vređa, baš me pljuvala za stolom. Još kad je bila veridba juče, on je delio čaše meni, Rebeki, Tomi i Luna ga pita da joj da jednu, a on kaže: "Nemam, sad sam dao Dragani". Zašto si baš mene pomenuo? - ispričala je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Krunićka je ostala u šoku posle svega što je od ove zadrugarke čula, a detaljno o ovom razgovoru poslušajte u video klipu, u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Jelena Krunić

'