AKTUELNO

Svoju životnu priču podelio je sa cimerom u Beloj kući.

Moglo bi se reći da u Beloj kući vlada zatišje pred buru. Zadrugarke se spremaju za večerašnju žurku, dok muški deo ovog rijaliti programa uživa odmarajući i pričajući raznorazne priče.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić je rešio da malo bliže upozna novog cimera Karađorđa Subotića, zbog čega se raspitivao koliko je vremena proveo u zatvoru i zbog čega je bio osuđen na zatvorsku robiju.

Od 2006. - 2007. neka "petica", ali to nije odjednom, možda i više. Ja zalutam u knjizi, oni ciče, pište, tek kad uzmu noževe ja odreagujem. Gledaju ljudi porniće, ja čitam knjigu. Ja sam pod istragama bio. Imao sam nekoliko istraga. Život je taj koji te kreira. Imam tu nekih od 2006... Uglavnom su presude bile oslobađajuće, ali zalomilo se nekoliko grešaka, iz drugarstva učiniš i eto... Mi smo sami sebi najopasnije sudije - pričao je Karađorđe Mikiju.

Foto: TvPink Printscreen

Pčelar iz Kupinova je pomno slušao sve što mu je Karađorđe priča i bio je blago rečeno zatečen onime što mu je on pričao.

Pročitajte još: NIJE MOGLA NI DA SANJA DA ĆE JE VIDETI ZA NJEN ROĐENDAN: Ćerka Aleksandre Subotić stigla u ZADRUGU, ona nije mogla da VERUJE SVOJIM OČIMA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'