AKTUELNO

Bez dlake na jeziku govorila je o aktuelnim temama.

Korisnici interneta u proteklo vreme najviše su pretraživali detalje vezane za pljačku koju je doživela pop zvezda Goca Tržan, a kako više ne bi bilo nagađanja na tu temu, pevačica je u emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink rešila da progovori o ovom nemilom događaju i sa gledaocima podeli svoje iskustvo.

Foto: TvPink Printscreen

- Bio nam je kućni prijatelj, bio nam je tu u kući i krao nam je novac iz novčanika dok smo mi tu, dok spavamo u drugoj sobi. Nisam opljačkana, ali grozan je to osećaj, teško mi je bilo to da prihvatim - rekla je Goca, a onda progovorila o svom odnosu sa Kijom Kockar, članicom žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars", budući da su pojedinci imali iskrivljenu sliku o njihovom odnosu i mislili da Tržanova, zapravo, ne simpatiše svoju novopečenu koleginicu, što nije istina.

Foto: TvPink Printscreen

Skratili su moju izjavu. Da, mislim da ona nema iskustva pevačkog, ali da to ništa ne umanjuje... Odnosno, rekla sam - na kraju krajeva, vi svi kada gledate televiziju i ovaj šou program komentarišete: "Ovaj mali peva ovako, ovaj onako" i imate sada svog predstavnika koji reaguje isto kao i vi. To je sve što sam rekla, a naravno, u novinama je izašlo samo da sam ja rekla da njoj tu nije mesto, što nije istina, to nisam rekla. Ko god da sedi pored mene, nemam nikakav problem ni sa kim u svom životu - objasnila je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Goca Tržan

#Kristina Kockar

#pevačica

'