AKTUELNO

Dara i ona su otkrile u Pinkovim zvezdama da im jedna Mira duguje novac.

Dragana Mirković je bila jedini gost u specijalnoj epizodi emisije Amdiži šou u kojoj je predstavila svoje nove pesme.

Ognjen Amidžić ju je pitao i za Miru koja nije vratila novac Dragani i Dari Bubamari, o čemu su njih dve pričale pre početka jedne od emisija "Pinkovih zvezda".

- Moram prvo da pitam Miru, pa onda da vam kažem. Ja bih volela da nikome ne treba moja pomoć, ali kad treba i kad god sam u mogućnosti, tu sam i to je nešto što je po mom mišljenju izuzetno lepo i ja o tome ne pričam. Bila je pozitivna priča, ja ne znam kako je to izmontirano. Ali nije ni bitno, osoba koja zna nije se naljutila. Meni smetaju naslovi u novinama koji su od nečeg jako humanog i lepog hteli da naprave skandal - rekla je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

Osim toga, pitao ju je i da li je istina da je Toni sve što ima prepisao njoj.

- To je sad malo izvučeno iz konteksta. Toni je onaj tip muškarca za koga je žena svetinja, on je suprug koji mene veoma voli i poštuje. Kad sam se ja preselila i pristala da se udam za njega, on je bio svestan šta sam ja sve rizikovala i žrtvovala zbog ljubavi prema njemu. Verujem da on to nikada neće zaboraviti. Sve ono što mi imamo materijalno, meni nije drago da to pominjem, jer imamo nešto vrednije - divan brak i dvoje predivne dece. Ali i u tom materijalnom smislu njegova želja je bila da bude na moje ime. I kad se otvori sajt dvorca, pojavi se ime Dragana Mirković, on se na to ponosi. I svi njegovi saradnici, stranci, tako saznaju ko sam ja i čime se bavim i on uživa u tome - objasnila je ona.

Autor: V. T.

#Dragana Mirković

#Ognjen Amidžić

#pevačica

'