AKTUELNO

Njeni odgovori će vas nasmejati do suza!

Pevačica Goca Tržan poznata je kao neko ko je od samog početka svoje karijere bez dlake na jeziku, zbog čega je fanovi ali i sedma sila jako voli jer znaju da će uvek dobiti iskren odgovor od nje. Pored nastupa, pevačica je članica žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" i sa užitkom već pet godina prati najtalentovaniju decu u regionu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pred ovonedeljno izdanje emisije "Pinkove zvezdice - All Stars" u kom ćemo prvi put gledati kako će se zvezdice snaći u muzici devedesetih, Goca je za portal Pink.rs odgovarala na i te kako zanimljiva pitanja.

Koji je tvoj najveći blam?

Moj najveći blam je još uvek živ i postoji, tako da ga ne bih imenovala.

Bez čega ne izlaziš iz kuće?

Iz kuće ne izlazim bez nečega za usne i ne izlazim bez naočara za sunce.

Kad si bila mala, šta si htela da budeš kad porasteš?

Da budem Zdravko Čolić! (smeh)

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Koju supermoć bi volela da poseduješ?

Ja već imam supermoć, ja sam Goca Tržan (smeh).

Zbog čega bi se odrekla svoje karijere?

Nikad se ne bih odrekla svoje karijere zato što je to nešto što je sastavni deo mene. Verovatno bi mnoge žene rekle kao zbog deteta, porodice, ovoga, onoga, ali ne mislim da je to žrtva koju treba podnositi ni zbog koga.

Da je sutra smak sveta, šta bi uradila?

Otputovala bih, brate, u Nemačku, tamo ne bi bio smak sveta (smeh)! - zaključila je pevačica.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovog petka gledaćete nastupe Davida Radosavljevića, Tome Milovanovića, Eme Simonović, Bojane Radovanović, Amne Alajbegović, Teodore-Tare Stojanović, Leonore Gaši, Veljka Čačića, Irine Arsenijević, Sergeja Pajića, Pavla Vasiljevića i Valentine Mec zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 16. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Goca Tržan

#pevačica

'