AKTUELNO

Da li će se pomiriti?

Veliki broj gledalaca popularnog TV formata, rijalitija ''Zadruga'' bili su oduševljeni ljubavlju koja se rodila u Beloj kući između pevačice Teodore Džehverović i manekena Anđela Rankovića. Međutim, njihova ljubav nije prošla sve testove, te su ubrzo nakon završetka ''Zadruge 1'' stavili tačku na njihovu romansu, što je rastužilo njihove brojne fanove.

Foto: Pink.rs

Kako Teodora otkriva za Pink.rs, njih dvoje su u dobrim odnosima, u stalnom su kontaktu, a ona sva njihova dopisivanja čuva u svom telefonu.

- Naravno da se čujemo, dopisujemo se... On mi kaže šta radi novo, traži novi posao, ima neke poslovne planove... Mnogima je to čudno što se čujemo. Ja imam naša dopisivanja u telefonu, ali vam to neću pokazati. Ne želim da svoj telefon dajem tako javno, niko ne voli da mu se bilo šta čačka po telefonu - rekla je Teodora za Pink.rs i dodala da za sada ne postoji niko nov u njenom životu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PROGOVORILA O NJEGOVOJ POSETI: Teodora prelomila i ispričala šta su ona i Anđelo radili kod nje u stanu!

- Za sada ne postoji novi Anđelo, nekako ne može da se pojavi, niko mi se ne sviđa. Kada izađem, sve je to nekako hladno. Anđelo i ja smo rešili to što smo imali. Mama mi kaže: „Nemoj više o momcima da mi pričaš“. Anđelo zna gde živim, bio je u mom stanu - rekla je lepa pevačica.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'