AKTUELNO

Fotografija nastala na punoletstvu ju je odala.

Zvanično je potvrđena vest da je sin folk zvezde Cece Ražnatović i kikbokser Veljko Ražnatović (22) verio svoju devojku Bogdanu Rodić (22) u njenoj porodičnoj kući, a svadba je najavljena za sledeću godinu.

Buduća Cecina snajka nije toliko poznata javnosti, ali ono što se o njoj zna jeste da je svojevremeno bila veoma uspešna košarkašica.

Foto: Instagram

Svoju košarkašku karijeru započela je kao deo  juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Dve godine kasnije je sa ekipom Radivoje Korać osvojila titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom svoje sportske karijere imala je dve teške povrede, ali to je nije sprečilo da nastavi da pobeđuje.

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Ona je upoznala Veljka, s kojim je već devet meseci u skladnoj vezi tokom koje su nerazdvojni. Sada je u javnost dospela nejna fotografija koja je nastala pre nekoliko godina, kada je bila na punoletstvu, zbog čega svi pričaju o plastičnim operacijama koje je imala.

Ipak, na osnovu ove fotografije, jedino je sigurno da je Bogdana uvećavala usne, dok se ostale korekcije, ukoliko ih je imala, ne vide. Kako je izgledala pre par godina na proslavi svog punoletsva u svom rodnom gradu Titelu možete pogledati u nastavku.

Foto: Facebook Printscreen

Auotor: S.R.

#Bogdana Rodić

#Veljko Ražnatović

'