AKTUELNO

O nekim stvarima je ćutala godinama.

Dara Bubamara iza sebe ima dva propala braka, sa Lazarom Dugalićem Lakijem i Milanom Kesićem, sa kojim ima sina Konstantina. O prvom suprugu pevačica izbegava da priča jer je, kako kaže, taj period života za nju bio najmučniji.

Dara je sa Lakijem bila u srećnoj ljubavnoj vezi, i to kada je bila na vrhuncu popularnosti. Međutim, ubrzo nakon što su se u tajnosti venčali 2002. godine Dugalić je uhapšen, a Dara je to jako teško podnela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Taj period svog života pamtim kao najmučniji. Bilo mi je veoma teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Rekla bih da je izuzetno teško da u isto vreme privatni život i posao budu savršeni. Veliki sam borac i do svojih ciljeva dolazim po svaku cenu. A mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten. Ipak, bila sam jača i istrajnija nego ikada. Pesme s albuma objavljenih u tom periodu postale su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala. I sebi i drugima dokazala sam da sam najjača. Sigurna sam da su i brojne obaveze umnogome uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da što lakše proživim te kritične dane. Vikendima sam nastupala po inostranstvu, a svake srede odlazila kod Lazara u posetu - ispričala je pevačica.

Ipak, ona svoj prvi brak ne smatra odlukom proisteklom iz ljubavi.

Foto: TvPink Printscreen

- Brak s Lazarom ne bih uopšte računala, ali i to je deo mog života. Dok sam radila po inostranstvu, vize smo u tom periodu dobijali preko čoveka koji je muvao s pevačima, a nije plaćao porez, pa smo onda mi pevači koji smo radili u Nemačkoj vraćani i proveravani. Laki je tada imao nemački pasoš i jedan prijatelj je predložio da se venčamo kako bih i ja automatski dobila papire i prestala da se mučim na granici. Rekla sam da je u redu da mi to učini jer sam mu tada bila devojka - iskrena je Rada.

Autor: S.R.

#Dara Bubamara

'