AKTUELNO

Na raščišavanju i uklanjanju snega sa beogradskih ulica tokom poslednja 24 časa angažovano je nešto više od 800 komunalnih radnika JKP "Gradska čistoća" i adekvatan broj vozila.

U dve produžene smene od po 12 časova, najpre su pešačke zone grada pomoću specijalizovane mehanizacije tretirane kalcijum - hloridom, a potom se od početka snežnih padavina radi na posipanju soli i uklanjanju snega širom Beograda.

JKP "Gradska čistoća“ u koordinaciji sa Štabom za vanredne situacije, usled kontinuiranih snežnih padavina, nastavlja neprekidan rad kako bi grad i sugrađani mogli nesmetano da funkcionišu.

Pored čišćenja snega ekipe "Čistoće“ obavljaju i svoju osnovnu delatnost odvoženja smeća sa teritorije Beograda i za sada se deponovanje i transport otpada odvijaju bez većih problema.

Tamo gde je pržnjenje sudova za smeće inače otežano zbog strmih i uskih ulica, uslovi su dodatno otežani snežnim padavinama, pa molimo sugrađane za malo strpljenja, jer će ekipe „Čistoće“ kao i uvek stići do svih lokacija.

#Sneg

'