AKTUELNO

Gradonačelnik je najavio da će na istom mestu biti organizovan i doček kineske Nove godine.

Na Savskoj promenadi, povodom Srpske Nove godine, organizovano je druženje za najmlađe Beograđane, kojima je gradonačelnik Siniša Mali podelio paketiće.

Foto: Tanjug

Sa mališanima su se družili klovnovi, Deda Mraz, akrobate, a organizovano je i besplatno klizanje i čitanje bajki iz programa izdavačke kuće "Klet".

- Savska promenada postalo je jedno od najpopularnijih mesta za provod Beograđana. Mislim da je ovo najlepša slika Beograda u zimsko vreme - rekao je Mali.

On je dodao da će do kraja januara na Savskoj promenadi biti organizovana i proslava kinenske nove godine kao znak prjateljstva Srbije i Kine.

- Pozivam sve Beograđane da se priključe svim manifestacijama u okviru beogradske zimske čarolije - rekao je gradonačelnik i dodao da je za manje od mesec dana tašmajdansko klizalište posetilo 15.000 ljudi.

Druženje je organizovano u okviru manifestacije Beogradska zimska čarolija u okviru koje se dešavanja osim na Savskoj promenadi, organizuju i u tašmajdanskom parku.

Sve komunalne službe i dalje na terenu

Foto: Tanjug

Sve komunalne službe su i dalje na terenu bez obzira što nema padavina, izjavio je Mali.

- Imali smo dva kvara pucanja vodovodnih cevi koji su brzo otklonjeni. Čistimo trotoare i stajališta od snega - rekao je Mali. On je dodao i da su sve komunalne službe potpuno spremne za najavljenu ledenu kišu.

J. Stanković

#Nova godina

#Siniša Mali

#Srbija

#deca

#paketići

'