AKTUELNO

Er Srbija će od nedelje 31. marta saobraćati po letnjem redu letenja, koji će važiti do 27. oktobra 2019. godine.

U odnosu na prošlo leto, ovogodišnja letnja mreža Er Srbije proširena je sa devet novih destinacija za koje su putnici u proteklom periodu pokazivali najveće interesovanje. Za Krasnodar, Helsinki i Kijev leteće se tri puta nedeljno, a za Madrid, Barselonu, Nicu, Kairo, Zadar i Rijeku dva puta. Pored toga, za veliki broj postojećih popularnih destinacija biće povećan nedeljni broj letova.

Najfrekventnije destinacije ostaju Tivat i Podgorica sa više od 21 leta nedeljno, sledi Cirih za koji će se leteti 19 puta nedeljno, dok su dva dnevna leta planirana za Beč, Solun, Pariz i Atinu. Među ostalim najfrekventnijim destinacijama izdvajaju se Skoplje i Ljubljana sa dvanaest letova nedeljno, Zagreb sa jedanaest, kao i Moskva i Amsterdam sa po 10 letova nedeljno. Dnevni letovi za Berlin, Sofiju, Sarajevo, Prag, Milano, Frankfurt i Rim biće aktuelni tokom cele letnje sezone, za Larnaku i Dubrovnik tokom jula i avgusta, za Kopenhagen i Stokholm od početka juna do kraja oktobra, kao i za Bejrut tokom letnjih meseci.

- Veoma smo ponosni što ćemo od juna povezati srpsku prestonicu sa čak devet novih gradova i proširiti našu međunarodnu mrežu na ukupno 49 atraktivnih destinacija. U skladu sa željama i potrebama naših putnika, najveći broj letova predviđen je tokom sezone godišnjih odmora i to upravo ka destinacijama za koje tradicionalno vlada najveće interesovanje - izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Pored direktnih letova ka najtraženijim evropskim i svetskim destinacijama, Er Srbija će zahvaljujući kod-šer ugovorima sa uglednim svetskim avio-kompanijama povezati Beograd i sa gradovima poput Abu Dabija, Sidneja, Melburna, Singapura, Bangkoka, Hong Konga i mnogih drugih širom planete.

#Aerodrom

#Air Serbia

'