AKTUELNO

Novac za enormno velike januarske račune za struju će biti vraćen građanima.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je istražio slučaj sa drastično velikim računima za struju u januaru za građane Srbije.

-Milorada Grčića, generalnog direktora EPS sam pozvao na razgovor zato što sam primio mnogo pisama građana kojima su računi veći, ne za deset ili dvadeset, već za 100 odsto. Ustanovili smo nepravilnosti u radu EPS, građanima koji su platili račune veće od onih koji su mogli da se očitaju, novac će biti vraćen, odnosno biće im manji račun za februar ili kako već utvrde princip. Nadležni organi će obaviti svoj posao, EPS svoj, a ovakav skandal se više nikad neće dogoditi. Hvala građanima što su verovali u državu jer su znali da ćemo tu situaciju da rešimo - rekao je Vučić.

SRBIJA DOBIJA NOVE KLINIČKE CENTRE

-U naredne dve godine biće rekonstuisan Klinički centar Niš, a biće sagrađeni potpuno novi Klinički centri u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu. 122 miliona evra će koštati Klinički centar samo u Beogradu. Ovako nešto nije urađeno u poslednjih 70 godina. Počinjemo i izgradnju nove Dečje kinike Tiršova 2 - rekao je premijer.

S.A.

#Aleksandar Vučić

#EPS

#Struja

'