AKTUELNO

'Stop nasilju, samo ljubav' je parola koja se čuje sa kamiona vlasnika Pink medija grupe Željka Mitrovića, koji je krenuo sa Novog Beograda ka centru grada.

Pinkov kamion okićen šarenim balonima, koji će upotpuniti karnevalsku atmosferu pred početak mitinga "Budućnost Srbije" nalazi se na Novom Beogradu a ljudi sa njega čuju dobru muziku koju pušta DJ Sandra.

Foto: Pink.rs

- Ono što je važno je da mi naš doprinos treba da damo baš sa ovim slatikm DJ kamionom, baš sa porukom „Stop nasilju“ koja se odnosi na smanjenje ukupnog nasilja i nivoa mržnje. Ovo je jedan veliki parti, jedan veliki skup koji pre svega treba da afrimiše toleranciju, i novi oblik političke kulture – rekao je Mitrović.

Foto: TvPink Printscreen

Mitrović je i na svom Tviter nalogu okačio video na kome se može videti atmosfera sa kamiona, na kom vlada puno pozitivne neregije.

Mitrović je takođe putem Tvitera pozvao sve ljude čistog srca na žurku bez obzira na političke različitosti.

Kako se očekuje, ovo je najveći skup u poslednih 50 godina, i zbog toga, poruka koja će se poslati sa ovog kamina, je od velikog značaja. Kako je Mitrović već objasnio, kamion je opremljen najasvremenijim uređajima, koji će omogućiti da se na beogradskim ulicama čuje najkvalitetniji zvuk.

#Kamion

#Ljubav

#Željko Mitrović

'