AKTUELNO

Pevačica podržava sve što je novo, ali ističe da u svemu mora postojati mera.

Nekada su modu diktirale scena, revije, kritičari i magazini, a žene su znale da se obuku u skladu sa prilikom, kaže pevačica Nada Obrić.

Bila je, što se kaže, vašarska i radna garderoba, a sada ništa ni sa čim nema veze! Scena je izgubila svoj smisao i pevačice su veće umetnice što su manje obučene. Jednostavno, drugačije se razmišlja danas, a drugačije se razmišljalo ranije. Recimo, ja nikada nisam bila obnažena i to nije smetalo da imam ogroman broj ljudi koji vole moje pesme i moj rad – kaže Obrićeva.

Obrićeva kaže da podržava sve što je novo, da je po prirodi jako radoznala, te razume svaku ženu koja ima želju da izgleda bolje.

- Međutim, u toj pustoj ženi da se izgleda što bolje, pojedinci gube razum! Rade na sebi dok se ne pretvore u karikaturu – kaže pevačica. Dodaje da većina devojaka upravo iz tog razloga danas nosi obrve „najke“, a tu su i „bananice“.

- Izgledaju smešno, ali je i tužno. A ispravke su teže od svakog đavola! – kaže Obrićeva. Ističe da joj je jako ružno kada roditelji „časte“ svoje ćerke grudima za 18. rođendan.

- Mlada devojka, doktor joj stavi desetke! Pa, iskriviće joj se kičma! Ali to verovatno nije važno, važno je da su tu usne, obrve „najke“, grudi dovde, zadnjica, a fakultet?! Retko koga obrazovanje – kaže Obrićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

- U moje lice je uložen jedan mercedes B klase! – kaže za Pink dr Kristina Davidović, internacionalni trener za estetsku medicinu. Ističe da, ako žene teže ka tome da budu lepše, treba da ulože u estetsku medicinu.

- Ono što je pre pedeset godina bila šminka, danas je estetska medicina. Malo mezoterapija lica, malo hijaluronskih filera i sve te supstance pospešuju anti-ejdžing, što je i naučno dokazano – kaže doktorka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže da se pacijenti moraju edukovati, a da ih edukovati moraju doktori.

Voditeljka emisije „Inspiracija“ Žana Pantelić kaže da je u estetskoj medicini dosta toga individualna stvar.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imate jednu Madonu, jednu Eni Lenoks i obe fantastično stare! Mislim da dosta toga zavisi od osobe do osobe. Imala sam negativna iskustva sa estetskom medicinom i apelujem da žene vode računa kod koga odlaze, da posledice ne bi bile jako loše – kaže Pantelićeva. Lošeg iskustva je, kaže, imala sa Plexr-om (podizanjem kapaka kroz uklanjanje viška kože).

- Završila sam sa biftecima na očima. Sve je trajalo oko dve nedelje i maltene sam morala u bolnicu. Očna regija mi je bila neverovatno otečena, a sve jer mi niko nije rekao da posle ove intervencije moram da stavljam led! – kaže Pantelićeva za Pink.

Ceo razgovor sa gostima "Novog jutra" pogledajte u nastavku:

#Nada Obrić

#Novo jutro

'