AKTUELNO

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u nastavnom centru Makiš u Beogradu održan je turnir u malom fudbalu.

Za titulu pobednika kupa borilo se 36 ekipa koje je činilo 400 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova iz Direkcije policije, sektora u okviru Ministarstva, uprava u sedištu Direkcije policije i 25 policijskih uprava.

Ekipe su bile podeljene u četiri grupe, igralo se po bod sistemu, a pobednici grupa - Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, Policijska uprava u Šapcu, Policijska uprava u Kragujevcu i Sektor za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije obezbedili su plasman u polu-finale.

Pobedu u finalu odnela je ekipa Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije, navodi se u saopštenju MUP. Direktor policije Vladimir Rebić uručio je pehar pobedničkom timu, kao i ekipama koje su osvojile drugo, treće i četvrto mesto.

Rebić je uručio pehare i najboljem igraču Petru Jovanoviću iz SATIT-a, najboljem strelcu Marku Sibinčiću iz PU Šabac, sa postignutih čak devet golova, kao i najboljem golmanu Spasoju Lazoviću, čuvaru poslednje linije odbrane, takođe iz SATIT-a. Pomoć u organizaciji turnira pružio je Fudbalski savez Beograda koji je iz svoje sudijske organizacije delegirao sudije i delegate.

#Policija

#Turnir

'