AKTUELNO

Dan posle obilne kiše koja je pogodila Beograd, veća količina vode zadržala se na pojedinim lokacijama u glavnom gradu.

Na okretnici tramvaja u Bloku 45, koja je sinoć bila poplavljena, voda se povukla i ostavila mulj i blato, ali tramvaji od jutros saobraćaju.

U Borči, gde je sinoć bilo najkritičnije, danas se saniraju posledice, a na samom ulasku u to beogradsko naselje, iz pravca Pupinovog mosta, pod vodom je jedno stovarište drvene građe.

Foto: Pink.rs/R.L

Veća količina vode zadržala se na ulazu na Pupinov most iz pravca Zemuna i na pojedinim mestima u Karađorđevoj ulici u Zemunu.

Prolaznici kažu da je oboreno drvo u Karađorđevoj posledica prošlonedeljnog nevremena. I na putu ispod nadvožnjaka kod Pančevačkog mosta, vozila prolaze kroz veliku, nešto dublju zaostalu vodu.

Foto: Tanjug/Biljana Radeka Separović

U Ulici Nedeljka Gvozdenovića na Bežanijskoj kosi, voda je podlokala tlo ispod asfalta, pa se na kolovozu pojavila velika rupa, dubine oko dva metra, a krater u asfaltu obeležen je signalnim trakama.

Na delu auto-puta na Novom Beogradu, gde je sinoć bio paralisan saobraćaj skoro jedan sat zbog velike količine vode, saobraćaj se odvija normalno. Većih bara i slomljenih grana ima u nekim delovima grada.

Foto: Printscreen Instagram / thea_il

#Beograd

#Oluja

#Poplave

'