AKTUELNO

Veče provedite uz omiljenu ružičastu televiziju i "Pinkove zvezde".

Prognoza

Foto: Pexels.com

U Srbiji će biti toplo, ali u nekim krajevima oblačno sa kišom. I jutro će biti prijatno sa  temperaturom od tri do devet, a tokom dana živa će pokazati do 16 stepeni.

Savet lekara

Foto: Pixabay.com

Porast temperature može nepovolјno uticati na pojedine grupe hronično obolelih - osobama sa obolјenjima srca i kardiovaskularnog sistema. Pospanost, zamaranje i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije, a pa se preporučuje adekvatno odevanje, kao i povećana pažnja u saobraćaju.

Kurs Narodne Banke Srbije

Foto: Pixabay.com

Dinar će tokom vikenda mirovati, a onda će se uz podršku NBS, koja je prodala na međubankarskom deviznom tržištu 45 miliona evra, u ponedeljak, 6. februara, vratiti ispod nivoa od 124 i iznosiće 123,9982 dinara za evro.

Stanje na putevima

Foto: Pink.rs

Zbog toplog vremena otapa se sneg na pojedinim deonicama, pa se vozačima savetuje opezna vožnja zbog  mokrih kolovoza, posebno u ranim jutarnjim časovima.

Ne propustite na TV Pink

Foto: Printscreen

Najnovija emisija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" donosi sjajne nastupe talentovanih takmičara. Budite uz TV Pink u 21:30!

Događaj

Foto: YouTube screenshot

U Srbiji, kao i širom sveta, biće obeležen Svetski dan borbe protiv raka nizom manifestacija sa ciljem da se ukaže na život i lečenje obolelih, kao i da se upozori na rizike koji dovode do ove bolesti.

Dešavanja

Foto: Tanjug

Srpski Dejvis kup tim nastavlja takmičenje u Nišu, a na programu je duel dublova. Posle prvog dana, rezultat je nerešen 1:1.

Foto: Wikipedia

Ljubitelji muzike uživaće u koncertu iz ciklusa "Kolarac tvoj svet muzike" pod nazivom "Nemanja i prijatelji", kojim će biti proslavljeno 85 godina Velike dvorane Kolarčeve zadužbine. Proslavljeni violinista Nemanja Radulović će na ovom koncertu nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima sa kojima deli scenu - orkestrom "Double Sens".

S. P.

#Dobro jutro

#Događaji

#Vreme

'