AKTUELNO

Lepa vest u svemu ovome je da na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Pojačan saobraćaj ovog popodneva donosi gužve i zastoje na pojedinim deonicama, kao i na graničnim prelazima, saopštio je AMSS. Drugi dan vikenda u julu donosi očekivano pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je AMSS.

Prema informacijma Uprave granične policije na putničkim terminalima graničnih prelaza autobusi na Horgošu, na ulazu čekaju 30 minuta, na Gradini na izlazu čekaju 80 minuta, na Preševu na izlazu čekaju 40 minuta, Gostunu na izlazu 90 minuta, a na Gostunu na ulazu čekaju 60 minuta.

Foto: Pink.rs/Jovana S.

Iako današnje prognoze govore da će čekanja na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije biti oko sat vremena, ako ste se u Grčku uputili preko GP Preševo, očekujte da ćete sa makedonske strane čekati barem još toliko. Na graničnom prelazu Tabanovci zadržavanja su, zvanično, nešto kraća, od 45 do 60 minuta.

Foto: kamere.amss.org.rs

Treba napomenuti da su ovo čekanja samo sa naše strana, da nisu uračanuta ona u međuzoni, odnosno na graničnom prelazu druge zemlje, tako sve ove "minutaže" treba duplirati, najmanje.

Nema zadržavanja za teretna vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Pročitajte još: 'SRAVNIO NAS JE SA ZEMLJOM I POBEGAO!' Drama na Tisi: Bračni par PUKOM SREĆOM preživeo udar broda u njihov splav

#AMSS

'