AKTUELNO

On je juče otišao na trening i od tada mu se gubi svaki trag.

Nekadašnji fudbaler Spartaka, Bojan Lomić (33), iz sela Poljanice u okolini Ljiga poslednji put je viđen juče pre 13 sati kada je otišao na trening u novom fudbalskom klubu Novi Medoševa od kada mu se gubi svaki trag.

- Promenio je klub i počeo da trenira u Novom Medoševcu, u okolini Lazaravca, gde je pošao na trening. Međutim, tu mu se izgubio trag. Pronašli smo jutros njegov automobil blizu Garaši, kod Aranđelovca, a u njemu smo našli kaiš i flašu konjaka koja je bila puna. Pored toga je stajala i oproštajna poruka sa rečima "Majko, oprosti, nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača". Obišli smo jezero, ali nismo ništa uspeli da nađemo - objašnjava Bojanov brat Dejan.

Foto: Printscreen Facebook

On dodaje da niko ne zna o kakvoj bolesti je reč, ističući da je njegov brat trenirao u proteklom periodu, tako da nije bilo naznaka da ima bilo kakvih zdravstvenih problema.

- Prijatelji su mi rekli da je pozajmio neki novac od njih, a znam i da je prodao automobil pre šest meseci. Takođe, meni se prošle nedelje obratio sa molbom da mu pozajmim nešto para. Ne znam da li je možda zapao u dugove, mada sumnjam da je to u pitanju - zaključuje Lomić.

Porodica dodaje da je ceo slučaj prijavljen policiji koja obavlja pretragu i apeluje na sve koji mogu da pomognu da se pronađe mladić, obaveste aranđelovačku policiju.

#FK Spartak Subotica

#Fudbaler

#Nestanak

'