AKTUELNO

Broj pristiglih koverata je pet puta manji u odnosu na broj preuzetih.

Odziv građana za nagradnu igru prikupljanja fiskalnih računa je ogroman, što i jeste jedan od ciljeva - da se šira zajednica udruži u borbu protiv sive ekonomije.

Goran Đerić, direktor funkcije usluga Pošta Srbije izjavio je za televiziju Pink da koverata ima dovoljno, da u poštama nema gužvi, te da svako ko želi da učestvuje u nagradnoj igri može to da uradi bez problema.

Preprodaju koverte

Na ulicama su se pojavili i tapkaroši koji preprodaju koverte sa računima.Prema nezvaničnim informacijama, u Novom Sadu koverte se prepordaju po ceni od 20 dinara na crno. Pretpostavlja se da je zbog ovoga broj koverti ograničen.

- Do danas je preuzeto 1.800.000 koverti, a oko 500.000 je stiglo na preradu u poštanski centar. Građanima je na raspolaganju između 500 i 600.000 koverata u poštama, a taj broj će se po potrebi povećavati – rekao je Đerić.

Foto: Tanjug

U toku dana jedan učesnik nagradne igre može podići najviše tri koverte, kako bi svi građani ravnopravno učestvovali u igri.

Nagradna igra traje do kraja maja.

Nagradni fond

5 stanova3 putovanja u Njujork za dve osobe5 putovanja u Pariz za dve osobe4 putovanja na Staru planinu za dve osobe4 putovanja na Zlatibor za dve osobe20 veš-mašina20 mašina za sudove40 frižidera20 televizora20 tableta20 mobilnih telefona20 laptopova20 mikrotalasnih peći  20 automobila

I. P.

#Nagradna igra

#Novi Sad

#Pošta

#Račun

'