AKTUELNO

Potera za misterioznom ženom koja je tokom nekoliko noći, obučena u narodnu nošnju igrala na ulici, a zatim i pretila nožem, se nastavlja.

Kako nezvanično saznajemo, ekipe MUP-a Srbije i dalje rade na identifikaciji i pronalasku ove žene koja je unela nemir među Zvezdarce, naročito one koji žive u neposrednoj blizini Gradske bolnice na Zvezdari.

Foto: Privatna arhiva

Nadležni, međutim, nemaju potvrde da je dotična viđana u drugim delovima grada, uprkos takvim informacijama koje su se pojavljivale po društvenim mrežama, a u kojima su se spominjali Novi Beograd i Borča.

- Sin mi je pričao kako su je deca viđala i bežala od nje, a neko od njih ju je čak snimio, nakon čega je ona počela da ih juri i preti im nožem. Mi roditelji je nismo viđali, ali deca koja se igraju napolju su naletala nekoliko puta na nju - ispričala je medijima jedna od sugrađanki koja živi blizu mesta gde je misteriozna žena viđana.

Kako su nam ispričali tada Zvezdarci, "policija je noćima dežurala na ovoj lokaciji kako bi sprečila eventualne incidente".

#Policija

#Zvezdara

'