AKTUELNO

Spremite se na gužve i izbegavajte centar grada.

Beogradska rolerijada, popravka tramvajskih šina u Bulevaru kralja Aleksandra, ali i demontaža krana u Takovskoj ulici, izmeniće trase linija javnog prevoza u dane vikenda.

Rolerijada "Plus" počinje danas od 9.30 i trajaće do 15 časova na potezu od Slavije do Terazija. Zbog ovoga, biće izmenjene trase linija 21, 22, 24, 26, 27, 29, 32E, 37, 43, 44, 96 do ponedeljka do 4 sata ujutru.

Foto: Andrej Nihil

Trolejbusi 21, 22 i 29 i autobus 31 voziće samo Slavije,a privremena autobuska linija 22A se ukida. Autobusi 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 voziće, trasom: Trg Nikole Pašića, Dečanska, Braće Jugović, Francuska. U smeru prema gradu koristite stajalište "Trg republike" koje u redovnom režimu koriste linije 43 i 96.

Autobuske 32E, 43 i 96 će i dalje saobraćati na skraćenoj trasi do terminusa "Železnička stanica (Pančevački most)". Vozila na liniji 27 će, u smeru ka Trgu Republike voziti Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Braće Jugović i Francusko do terminusa "Trg Republike".

Minibus linija E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Braće Jugović, Francuska, Cara Dušana i dalje redovnom trasama.

Foto: Tanjug

U nedelju biće razmontirana kranska dizalica u Takovskoj, koja je prošlog decembra pretila da se sruši. Zato će na delu od Svetogorske do 27. marta, od subote u ponoć do 10 časova u nedelju, biti promenjene linije javnog prevoza koje ovuda prolaze.

Linija 23, voziće trasom Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Braće Jugović, Bulevar despota Stefana i dalje redovnom trasom.

Trolejbus 40 će biti zamenjen autobuskom linijom 40A, koja će saobraćati ulicama: Kneza Miloša, Nemanjina, Resavska, Bulevar kralja Aleksandra, Starine Novaka, Cvijićeva.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

BEZ TRAMVAJA 6, 7, 14

Zbog radova na pregledu i popravci tramvajske pruge u Bulevar kralja Aleksandra kod broja 405A, od subote u ponoć do sata ujutru u ponedeljak, tramvaji 6, 7 i 14 će saobraćati na skraćenoj trasi do stare okretnice.

#AMSS

'