AKTUELNO

Deseti regionalni onlajn Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2019", počeo je danas i trajaće do srede, 23. oktobra.

Sajam, koji se može posetiti na web adresi: rs.dankarijera.com, realizuje se u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske, Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i Vrabotuvanje.com.mk iz Severne Makedonije.

Ove godine, uz rekordno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i više od 300 oglasa grupisani su u četiri tematske kapsule, kako bi se lakše pronašli oglasi iz određenih oblasti: Trgovina, IT, Finansije, Obrazovanje, navodi se u saopštenju sajta Poslovi.infostud.

Osim što mogu da konkurišu, zainteresovani kandidati imaju i mogućnost da direktno razgovaraju sa poslodavcima putem "chat" opcije i da se neposredno raspitaju kod predstavnika kompanije o slobodnim radnim mestima i uslovima rada.

Tokom sajma biće organizovane i dve panela putem kojih će se kandidatima obratiti poslodavci. Tema prvog panela je zapošljavanje generacije "Z", a drugi je posvećen IT sferi zapošljavanja.

#Internet

#sajam

'