AKTUELNO

Uskoro se navršava 20 godina od svirepog ubistva Željka Ražnatovića Arkana i njegova dva prijatelja.

Tog 15. januara 2000. godine u Intekontinetalu, pored komandata SDG likvidirani su Milenko Mandić Manda i Dragan Garić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Arkan je uz velike počasti sahranjen na Novom groblju i njegov spomenik sa bistom bezbroj puta je fotografisan i objavljen u medijima, a Pink.rs vam ekskluzivno donosi fotografije koje su jutros nastale na istom groblju! 

Naime, Aleksandar Mandić sin Milenka Mandića obišao je očevu večnu kuću, a tom prilikom je za nas najavio da će na dan godišnjice ubistva objaviti knjigu o legendarnom Mandi. On je za nas prepričao razgovor koji su Arkan i njegov otac vodili samo dve nedelje pre svoje smrti, a koji mu je ispričao jedan prijatelj.

Foto: Pink.rs

- Sedeli su zajedno po običaju nekih petnaestak dana pre tog strašnog dogadjaja! Arkan je tada Mandi rekao hoćeš da kupiš grobno mesto ja hoću, na šta je Manda rekao da mu ne pada na pamet! Pokojni Željko kao da je naslutio smrt! Evo sada se ježim! Arkan je kupio sebi grobnicu u koju je na žalost i sahranjen dok smo mi kao porodica naknadno kupili nekih 100 meatara dalje - rekao je Aleksandar za Pink.rs i dodao da će knjiga o Mandi biti svedočenje jednog vremena kroz reči i fotografije o čoveku koji je bio "veliki džek" i koga su svi voleli.

#Aleksandar Mandić

#Grob

#Milenko Mandić

'