AKTUELNO

Na samoj obali Save, u centru prestonice, sudar njujorške energije i beogradskog urbanog ritma pruža jedinstveno iskustvo stanovanja.

Od trenutka kada je iz Belgrade Waterfront-a zvanično objavljeno da u srpsku prestonicu stiže jedno od najuzbudljivijih imena u svetu hotela i brendiranih stanova – prestižni W - trendseteri širom Srbije, ali i zemalja regiona, sa nestrpljenjem očekuju nove informacije. Lansiranje W brendiranih stanova, bez obzira gde u svetu se dešava, uvek se iznova iščekuje kao spektakl. Nedavno lansiranje beogradskog W, u kojem će se spojiti duh naše prestonice i energija autentičnog njujorškog nasleđa, već je oduševilo lokalne znalce, ali i poznavaoce prilika na svetskom tržištu ekskluzivnih nekretnina.

Foto: Belgrade Waterfront

Nastao iz kulture i urbanog haosa Njujorka, W je brend koji već dve decenije neprekidno redefiniše svet hotelijerstva i brendiranih stanova. Sada već sa sigurnošću možemo da kažemo da je reč o jednom od najinovativnijih i najuzbudljivijih brendova na svetu, koji stambenu ponudu svakog grada u kome je prisutan podiže za nekoliko lestvica.


Međutim, ono što se u Beogradu iščekuje nije samo vrhunski kvalitet, koji se podrazumeva, ni ekskluzivnost, koja je očekivana. Ono što u srpskoj prestonici jedva čekamo je svojevrsni arhitektonski, dizajnerski i umetnički sudar Njujorka i Beograda – oba grada aktivna na ivici nesanice i granici nestašluka, ali sa različitošću koja se meri kontinentima.

Foto: Belgrade Waterfront

Građevinski, samo zdanje u kome će biti smešteni srpski W hotel i brendirani stanovi inspirisano je arhitektonskim nasleđem Beograda - njegovim reprezentativnim primercima moderne, kao što je zgrada BIGZ-a iz 1937. godine, ali i monumentalnom brutalističkom arhitekturom koja je nedavno zadivila svetsku javnost zahvaljujući njujorškoj MOMA postavci. Enterijer zgrade će ništa manje biti posebna dizajnerska avantura – u njemu će se, u savremenoj inspiraciji, ogledati najznačajnije kulturno nasleđe Beograda.

Na sve ovo nadovezuje se sama suština W brenda – sofisticirana usluga, aktivan život i nesvakidašnja, ekskluzivna iskustva. Budući stanari brendiranih W stanova imaće insajderski pristup najuzbudljivijem što Beograd ima da ponudi.

Foto: Belgrade Waterfront

Od karakterističnih W iskustava, brend u Beograd donosi W Living Room - mesto na kome se sve dešava, epicentar dnevnih i večernjih okupljanja i jedinstvenih W tematskih događaja. Prepoznatljivi FIT® teretana i Away® Spa biće dizajnirani kao svojevrsne umetničke instalacije, čiji je cilj da pokrenu aktivnu razmenu energije. Osim toga, tu je i čuvena Whatever/Whenever® usluga, koja stanarima brendiranih W apartmana omogućava da dobiju sve što požele, kad god to požele, bez potrebe da napuštaju svoj dom.W u Beogradu izdvojiće se i svojom lokacijom, koja i Belgrade Waterfront odvaja od sličnih projekata – na samoj obali Save, njegovu vezu sa rekom pojačaće i jedinstveni rooftop koncept sa infinity bazenom i barom. Za dodatne informacije, registrujte se na belgradewaterfront.com.

#Belgrade Waterfront

'