AKTUELNO

Srbija je u podzanku Vodolija, a to znači i da su joj potrebni mladi i perspektivni ljudi, a takvih kod nas ima, ocenila je Astrolog Bosiljka Veselinović.

Veselinović je gostujući uemisji Pravac koja se emituje na Pink3 TV Pink kanalu predvidela je da Srbiju u sledećoj godini čeka bolji period, kao i pobolšanje životnog standarda.

- Neće biti užasno i strašno, biće poteškoća, ali očekujem da će sve da bude bolje. Srbija je odavno ušla u procese, isto kao i EU. Verujem da će Srbiji da bude mnogo bolje, jer Satrurn izlazi iz Jarca definitivno, a to znači da svi pritisci i problemi polako prolaze. Aleksandar Vučić i njegova stranka pobediće ubedljivo na predstojećim izborima – ocenila je Veselinović.

Ona je takođe predvidela je da će se akutelna Vlada promeniti, i da će njeni članovi postati mlađi ljudi. 

- Srbija je u podzanku Vodolija, a to znači i da su joj potrebni mladi i perspektivni ljudi, a takvih kod nas ima – dodala je, a takođe je predvidela i da će se veliki broj mladih i vratiti nazad u zemlju.

- Srednja klasa počeće da se razvija. Oduševljena sam šta će Srbija sve da postane u narednim godinama. Mnogi će se vratiti u Srbiju – kazala je Veselinović.

Kako je dodala, oduvek je zanimalo da radi horoskope sprpskim politčarima a za predsednika Vučića kaže da ima dobre prognoze.

- Uradila sam 550 horoskopa poznatih ljudi. Imam i horoskop predsednika Vučića, i prateći njegov horoskop nisam do sada nikada pogrešila. Njegov horoskop je jako dobar i on će biti važan za Srbiju u nastupajućem periodu. Lepo vreme dolazi i Ivici Dačiću – dodala je ona.

Kako je navela, Srbiju očekuju razne posete svetskih lidera.

- Makron će doći sugurno, kao i Putin, ali za Trampa nisam baš siugurna. Očekujem da će da da dođe i Angela Merkel u posetu Srbiji. Moguće je da će da nastavi da se bavi politiku – rekla je.

Što se unutrašnje politke tiče, Veselinović predviđa da će predsednik Vučić formirati novu Vladu, kojoj predviđa uspehe.

- Alekdandar Vučić napraviće najbolju moguću Vladu Srbije. Dolaze potpuno novi, mladi ljudi sa sasvim drugačijim pogledom na budućnost što je dobro – rekla je.

#Prognoza

#Srbija

'