AKTUELNO

Aleksandar Mandić, sin pokojnog Milenka Mandića Mande oglasio se na Instagramu, a njegova izjava ima veze sa novcem njegovog oca.

Aleksandar se trenutno nalazi na Zanzibaru, a na storiju svog Instagram profila objavio je šaljivu fotografiju na kojoj se vidi kako trguje u lokalnoj radnji.

- Ovih drugih pet miliona dolara što mi je ostalo od Mande zakopano, isključivo trošim po raznim destinacijama. Počeo sam od Zanzbara, uzeo sam i svog vodiča da mi nosi lovu – napisao je Mandin sin u opisu fotografije.

Foto: Instagram.com/alka_manda12

Da podstimo, Milenko Mandić Manda nastradao je 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinental" zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Draganom Garićem. Manda je iza sebe ostavio sina Aleksandra, koji i dalje ne može da se pomiri sa tim da njegovog oca više nema. Njego sin kaže da su te 2000. godine zajedno dočekali Srpsku Novu godinu upravo u Interkotinentalu, a da ga je poslenji put video dan pre ubistva. Za ubistvo Arakana, Garića i svog oca čuo je dok je bio na pripremi sa fudbalskom reprezentacijom u Lepenskom viru.

Foto: Foto/Privatna Arhiva

Foto: Pink.rs

Aleksandar se nekada bavio fudbalom, a kako je govorio, otac ga je vaspitao da bude častan, pošten i plemenit čovek, da svakog počasti i uvek pita čoveka šta može da učini za njega.

#Arkan Ražnatović

#Ubistvo

'